Blog

Verwachte Marvel Films

By

23/10/2012

0 reacties

Weblog

Marvel staat de afgelopen jaren natuurlijk al lang niet meer alleen bekend om de strips die ze uitgeven. De speelfilms met superhelden uit het Marvel arsenaal schieten ook als paddestoelen uit de grond. Ook op dit moment zijn er weer nieuwe kaskrakers in de maak…

Zo moet er een nieuwe film van Thor gaan verschijnen op 8 november 2013. Deze heeft de naam ‘Thor: The Dark World’ gekregen en zal in 3D te zien zijn. Dit zal de opvolger zijn van de het eerste deel, welke verscheen in 2011.

Nog iets langer zullen we moeten wachten op de tweede Captain America film. ‘Captain America: The Winter Soldier’ zal namelijk pas in april 2014 het licht zien. Evenals op de eerste film over het superheldenteam ‘Guardians of the Galaxy’, welke pas begin augustus 2014 op het witte doek te zien zal zijn.

Ook zijn er plannen voor ‘Avengers 2′, welke wordt verwacht in mei 2015. Het eerste deel van de film rond het superheldenteam verscheen eerder dit jaar, en was een waar succes. Verder zal ook in 2015 de eerste film te zien zijn van ‘Ant-Man’; al is het momenteel nog te vroeg om hier informatie over te geven.
Het duurt allemaal dus nog even, maar Marvel heeft ook de komende jaren genoeg voor ons in petto.

Tags

 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>