Een Asus Zenbook kan veel meer dan je denkt

Een laptop is tegenwoordig niet meer uit ons dagelijks leven weg te denken. Vrijwel iedereen beschikt er thuis wel over een en zeker op het werk wordt het gebruik van een laptop steeds groter. Er zijn niet alleen veel modellen, maar ook veel verschillende types te verkrijgen. Denk bijvoorbeeld eens aan de Asus Zenbook. Deze laptop is voorzien van een groot beeldscherm en heeft daarnaast nog veel meer features waar je niet direct bij stil staat. Daarnaast heeft het als bijkomend voordeel, dat de prijs van dit model vaak rond de 600 euro per stuk ligt.

asus zenbook oled

Asus Zenbooks vergelijken tijdens een actieperiode

De aanschaf van een laptop kan een grote impact hebben op jouw budget. Ben je van plan een nieuwe Asus Zenbook te kopen, dan is het aan te raden hier eerst wat geld voor opzij te zetten. Vergelijk vervolgens de verschillende types van Asus eens met elkaar. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een Zenbook 13, 14 of bijvoorbeeld de Flip variant. Elk model heeft zijn eigen prijskaartje en het spreekt voor zich dat de kosten toenemen met de prestaties. Het is dan ook aan te raden om modellen met elkaar te vergelijken tijdens een actieperiode. Zo kan je een Asus laptop kopen voor een zachte prijs.

Mooi HD-beeldscherm op jouw laptop

Tegenwoordig hoeft een laptop niet meer klein en compact te zijn. Een mooi en groot beeldscherm zien we steeds vaker voorbijkomen. De Asus Zenbooks beschikken veel over een groot HD-beeldscherm met een mooi en uitgebreide QWERTY toetsenbord. Kijk de mooiste films op jouw laptop. Daarnaast biedt het ultrascherpe beeldscherm een ideale mogelijkheid tot het ontwerpen van grafische elementen. Door de verschillende modellen met elkaar te vergelijken, zie je ook direct de eigenschappen van een bepaalde Asus laptop. Een leuke bijkomstigheid is, dat veel laptops vaak maar in een enkele kleur beschikbaar zijn. Verschillende Asus laptops, zoals de Zenbook, zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Dit maakt jouw laptop nu nog unieker.

Asus Zenbook met Oled beelscherm

Heb je wat meer geld te besteden, dan kan je er ook voor kiezen om een Asus Zenbook met Oled scherm aan te schaffen. Waar je veel fabrikanten zich alleen ziet focussen op de prestaties van de processor besteed Asus ook zeer veel aandacht aan een kwalitatief beeld. Zeker voor mensen die grafisch werk verrichten of voor iemand die houdt van films kijken op de laptop is een Oled scherm de uitkomst. Wat weinig mensen weten is dat Asus zich ook inzet op de hygiëne van een laptop. Computers en in het bijzonder toetsenborden en beeldschermen trekken vaak veel bacteriën aan. De Asus Zenbook is dan ook verkrijgbaar met een antibacteriële coating die tot wel 99% van alle bacteriën moet tegenhouden. Zo kan je dus optimaal genieten van een snelle en mooie laptop en tegelijkertijd het aantal bacteriën reduceren.