Welke edelstenen kunnen helpen bij diarree?

Een edelsteen is een vaak een mooi geslepen steen welke een lust is voor het oog. Naast dat de stenen zeer mooi zijn, hebben ze vaak ook nog eens bepaalde krachten. Zo zijn er stenen die kunnen helpen tegen diarree, eczeem of andere lichamelijke klachten. Er zijn enkele honderden verschillende varianten te koop en dagelijks worden er weer nieuwe stenen gevonden in de vele mijnen op de wereld. Een bekende steen is de aventurijn. Deze steen is verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen.

aventurijn

Hoe werkt een aventurijn edelsteen?

Elke edelsteen heeft zijn eigen werking en komt het beste tot zijn recht als je de richtlijnen hanteert. Een aventurijn is niet alleen een mooie edelsteen, maar ook heeft ook nog eens bepaalde krachten. Als je de steen in contact brengt met water, dan komt hij het beste tot zijn recht. Het beste laat je de steen zeker een nacht lang in het water liggen voor de beste werking. Na een nachtje slapen kan je het water voorzicht aanbrengen op de lichaamsdelen waar je last van hebt. Zo kan je proberen de pijn te verlichten. Ook is het natuurlijk mogelijk om de steen bij je te dragen, maar er wordt gezegd dat deze periode een stuk langer duurt. Dit allemaal is natuurlijk allemaal afhankelijk per persoon en de eigen ervaring.

Welk effect heeft de edelsteen op het lichaam

Een mooie aventurijn kan dus verlichtend werken bij pijn, maar er zijn nog meer mogelijkheden. Zo kan het een rustgevend gevoel geven als je de steen bij je draagt. Alleen als de gedachten van een rustgevend gevoel kunnen soms al stimulerend werken. Het verschilt daarnaast helemaal per persoon en hoe je er zelf tegenover staat.

Edelstenen zijn er in verschillende prijsklassen

De aanschaf van een edelsteen kan je zo duur maken als je zelf wilt. Er zijn stenen te koop voor enkele euro’s, maar er zijn er ook te vinden die soms wel duizenden euro’s waard zijn. Wil je de steen kopen als investering of kies je ervoor om een edelsteen aan te schaffen voor andere doeleinden. De aventurijn is zeer mooi en eenvoudig mee te nemen. Kijk zelf eens of je open kan staan voor een eventuele genezende werking. Wij willen benadrukken dat wij geen medisch advies geven, maar enkel kijken naar wat andere mensen kunnen ervaren. Als u klachten ervaart, dan is het altijd aan te raden om eerst naar de huisarts te gaan.